Skip links

Slide One

Wij bieden een breed assortiment aan innovatieve ventilatiesystemen aan

Slide One
Slide Two

VITAN COM

Algemene bouwwerken & renovaties

Slide Two
previous arrow
next arrow
Ondek hier onze ventilaties van Prana

PRANA Ventilaties – de beste oplossing voor ventilatie

Deze mechanishe ventilatie van Prana met warmtewisselaar ventileert niet enkel lokaal, maar denkt aan u gezonheid door het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw ruimte.

meer informatie...

Herkend u deze situaties?
Dan hebt u nood aan een ventilatie systeem

Aangezien schimmels naast vocht ook een voedingsbodem nodig hebben om te overleven, zullen ze zich vaak voordoen op plekken die langdurig vochtig zijn. Dat kunnen de vensterbanken zijn bij de ramen, maar ook randen of rubbers kunnen soms als voedingsbodem voor schimmels dienen.

Vanwaar komen de schimmels op de muur?

Schimmels kunnen overal in huis ontstaan soms door koude bruggen,  maar ze komen vooral voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken of wasruimtes. Schimmel op de muur kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld een slechte ventilatie en een tekort aan zonlicht schimmelvorming op de muur in de hand werken.

Vochtigheid en slapen zijn niet de beste combinatie.. Het is niet aanbevolen om in een vochtige kamer te slapen, maar een te droge lucht is ook niet goed! Door te droge lucht drogen de slijmvliezen uit en raken ze geïrriteerd. Te droge lucht kan ook het risico op aandoeningen van de luchtwegen vergroten. Hierdoor speelt de autoklimatisatie van een ventilatie een grote rol.

https://vitancom-prana.be/

VENTELATIE PRANA MODELLEN

Als u weet dat deze situaties, moet u ventilatie

Prana Ventilatie biedt u een effectieve oplossing

BASISMODELLEN

BASISMODELLEN

SEMI-INDUSTRIËLE MODELLEN

SEMI-INDUSTRIËLE MODELLEN

INDUSTRIËLE MODELLEN

INDUSTRIËLE MODELLEN

Doel van de warmtewisselaar van PRANA

Prana ventilatiesystemen met warmterecuperatie zuigt zuivere lucht aan en blaast gebruikte lucht weer naar buiten. Een warmtewisselaar recupereert de warmte van de gebruikte lucht en geeft die af aan de verse lucht dewelke de woning wordt binnengezogen. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Algemene kantoorruimtes

Kantoorgebouwen

Keukens of grootkeukens

Sportzalen

Industriegebouwen

Ziekenhuizen

Kleuterschool

Basisscholen of onderwijsgebouwen

ERKENNING

Elke dag streven we naar verbetering en staan we garant voor onze service en kwaliteit. Onze klante zijn onze beste referenties. Wil u graag weten hoe zij denken over ons?

“Praesent porttitor nunc vitae lacus vehicula, nec mollis eros congue. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.”

Mable Cobb
Mable Cobb

“Praesent porttitor nunc vitae lacus vehicula, nec mollis eros congue. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.”

Patrick Norris
Patrick Norris

CERTIFICATEN